Nyheder pr. april 2021

Synopsis har pr. april 2021 fået nogle nye funktioner, som letter det daglige arbejde.


1) Få Synopsis’ paradigmesamling direkte på dit firmas brevpapir

Hvis du ønsker det, kan du downloade hver formular på det brevpapir, du kender. Få dit firmas logo, skrifttype m.v. på dokumentet straks, således at du sparer id i det daglige arbejde.

Hvordan fungerer det?

  1. Send en e-mail med et tomt standarddokument (i Wordformat) til Synopsis. Det skal være et dokument med brevpapir (logo osv.) på. Er der forskel på side 1 og side 2, skal det fremsendte dokument indeholde begge sider.

  2. Herefter registrerer vi brevpapiret på dit brugernavn.

  3. Du kan nu downloade alle formularer på Synopsis – på dit eget brevpapr i Word.

E-mailen med det vedhæftede tomme worddokument på dit brevpapir skal sendes til advokat Ulrik Grønborg på ug@askt.dk. Så vil du inden for få dage få besked om, at det er registreret. Har du spørgsmål, kan de også sendes hertil.

Nogle ting er uændrede:


2) Lovsamlingen har fået et løft

Du kan nu lettere navigere i lovenes enkelte bestemmelser. I toppen af hver lov er der et felt, hvor du kan indtaste hvilken paragraf, du søger i loven, og ”springe” direkte til paragraffen.

Ønsker du at udskrive en lov på papir, vil den blive udskrevet i to spalter, ligesom det kendes fra lovtidende.


3) Markant udvidelse af samlingen af betænkninger

Såfremt du virkelig skal i dybden med et juridisk emne, kan du have brug for at læse betænkningen, der lå forud for lovforslaget. Du kan nu finde betænkninger tilbage fra 1951 på Synopsis, alle som PDF-filer.

PDF-filerne er søgbare – når du har åbnet en betænkning, kan du via søgefunktionen i dit PDF-program (typisk CTRL+F) søge på de ord/fraser, du har brug for.


Har du forslag til forbedringer på Synopsis, modtages de gerne – skriv blot til jug@askt.dk.